Valborg

Jaha idag e det valborg, o vad ska man hotta på?, jo jobba såklart  =). Känns som att jag bor på detta jobb just nu
 hehe, men det e bara idag och på fredag sen e jag ledig lör, sön, mån =) och sen e det kryssninig med jobbet så det blir skönt!

Jaha, Karlsson från Malmköping fyller år idag, så grattis till dig, fast du lär ju inte läsa detta så jag slår väl en pling senare =)

Ne nu ska jag ut i köket och kramas med min älskling innan jag ska åka till jobbet... <3




///Emmzii<3

Ultraljud!

Nu har jag fått en kallelse =) den 19Maj alltså en måndag klockan 17:30 så ska jag och älsklingen få se våran lilla snutt =), längtar som bara den...

Har fått en besiktingngstid för fisksätra lägeneheten den 6maj men då e jag på väg med jobbet på en kryssning och kommer inte hem först klockan 07:00 dagen efter så det e tur att svärmor kan ställa upp och ta emot dom.

Är iaf på jobbet nu, börjar 13:00 óch slutar 21:00, idag e det handlig på ica maxi med boende och sedan äta ute =), så det känns bra, fast det e alltid mycket och göra när man kommer tillbaka från handlingen för då ska man börja redovisa i alla tusen kassor hehe...

längtar redan efter hjärtat mitt fast han gick hemifrån 9 imorse o så kommer jag ju träffa honom ikväll när jag kommer hem.. Det här kallar jag äkta kärlek =)=)=).

Ne nu ska jag börja dammsuga lite på jobbet och sen ta en kopp te =)



///Emmzii<3


För vissa går det framår, andra bakåt!

Om man jämför folk idag som man känt eller känner, så e det att vissa går framåt i livet, skaffar familj, reser, lever livet m.m. för de andra så går det bakåt, dom börjar umgås med människor som dom aldrig gillat förut, super bara, och har inga framtidsplaner alls. Det e så himla tråkigt att det ska vara så och sen när man vill hjälpa till och ge råd, då blir bara personen arg... aja hoppas iaf denna person någon gång fattar att det finns så mycket mer än det han redan har...

Jag är iaf världens lyckligaste =), sitter på jobbet och väntar på att jag ska sluta ehhe. det går sakta men säkert fram!

Morbror, kusinerna och svörmor kommer antagligen hem o hälsar på mig och älsklingen idag =) så det ska bli kul. Förut så hade man ju svärmor porten bredvid men nu känns det så tomt utan henne. Nu kan jag inte bara gå porten bredvid och dricka en kopp kaffe och snacka skit, nu blir det buss och tåg om jag ska till henne... aja vi hörs ju på tele varje dag typ hehe...

Lördag odag, vad ska man göra ikväll då? supa kanske HAHA
Ne en lugn hemma kväll med älsklingen och kolla på tv och bara ha det JÄTTE mysigt! Längtar tills jag träffar dig hjärtat mitt!

Datorn har börjat fungera där hemma nu, så då kanske det blir lite mer bloggande och kanske lite bilder på min nya lägenhet, eller rättare sagt min och älsklingens =)     <3


Magen har väl börjat växa lite nu, så kanske lite bilder på den också snart =)


Ne nu ska jag forstätta arbeta, och sen ta en kopp te =)



///Emmzii<3


Natten åter igen!

Känns som att jag jobbar natt hela tiden *hehe*
Fast det e ju bara andra natten på denna vecka. men sen e det inge mer natt först om ca 2 veckor, så det känns skönt att få komma hem efter en arbetsdag och sova bredvid älsklingen min och vakna bredvid honom också.

I nya lägenheten känns det jätte bra, har fått ganska mycket gjort med mycket mer består. Har fått en tid på besiktning på våran nya lägenhet för den ser ju ändå förjävlig ut, den 5 maj. Tapeterna i vardagsrummet är från 60 talet *haha* men golvet får man byta själv, så vi tänkte köpa enkelt klick golv och lägga i vardagsrummet.


Bebis

Du har gått - 15 fullgångna veckor och 1 dag(ar)

Men du är i - 16:e veckan

Du är i -  4:e lunarmånaden av 10

Du är i - 4:e graviditetsmånaden av 9

Du har gått - 106 dagar av 280

Och har ca - 174 dagar kvar till förlossningsdagen


Ne nu sk ajag ringa älsklingen och vi båda ska in på IKEAS hemsida så jag kna visa honom vilken soffa det e jag vill ha =)


///Emmzii<3

Inte skrivit på ett tag

Hallå, har inte skrivit på ett tag eftersom jag har flyttat och datan fungerar inte ännu.
Är på jobbet just nu, har haft natten.
Slutar 09:00 ska hem då och klockan 10:00 kommer en kille från dalkia och kollar alla "fel" på lägenheten,
sen mellan 10-12 så kommer dom med nya spisen och
sen mellan 15:16 så ska ComHem komma och fixa ett ComHem uttag så min hem telefon och datan ska börja fungera,
fullt upp idag!
Tur att det är fint väder så man är på gott humör iaf!
Känns iaf jätte skönt och ha flyttat =)
Nu gäller det bara och se till att någon får min gamla lägenhet så jag slipper sitta och betala den månadshyran i 3 månader fram över...

Bebis mår bra tror jag =), är i vecka 15, och det börjar synas lite mer, känner spänningar nertill och på magen =)=)=)

Ne nu ska jag fortsätta jobba, lär väl skriva mer imorgon, har natten då igen, käna lite extra pengar ; )



///Emmzii<3

Hämta nyckeln!

Jaaa, klockan 12:00 ska vi hämta nyckeln till  våran lägenhet =)
Sen upp o kolla lite på lägenheten, och sen hem o packa absolut det sista =)=)=)


Bebis:

Ditt förstorade hjärta har nu en 20 % högre kapacitet, allt för att klara syretillförseln till dig och barnet. Runt vecka 15 kan man utföra fostervattensprov för att upptäcka eventuella kromosomrubbningar, som Downs syndrom.

Ditt barn är 104-114mm långt mellan huvud och stjärt och väger omkring 50g. Barnets revben, blodkärl och näthinnor syns tydligt genom den lövtunna huden. Huden börjar täckas av lanugohår, mycket fina hårstrån som hjälper barnet att reglera kroppstemperaturen. Kroppsbehåringen följer mönstret på huden och bildar former som ser ut som fingeravtryck över hela kroppen.

Hörseln fortsätter att utvecklas och i mellanörat börjar ett antal mycket små ben att hårdna. Eftersom hjärnans hörselcentrum inte har bildats än, är barnet inte medvetet om alla ljud. Fostervattnet som finns runt barnet leder dock ljud, så med tiden kommer barnet att börja uppfatta din röst och dina hjärtslag. Både huvudhår och ögonbryn blir grövre hos barnet. Har barnet anlag för mörkt hår börjar pigmentcellerna i hårsäckarna producera svart pigment. Fostrets längd mäts vanligen inklusive ben från vecka 15 av din barnmorska.


=)

image25


///Emmzii<3


Jobba idag, sen ledig =)

Jobbar idag med, sen e jag ledig fredag, lördag, söndag och måndag =)
Då hinner man fixa i den nya lägenheten =)
Längtar till Lördag då vi ska flytta och sen ska min nya kära granne komma över, Veronika =) =) =)

En killkompis Patrick skickade över alla Thailands bilder igår till mig, va jätte kul o titta igen dom, gud va man saknar tillbaka dit.

Några bilder!


           

     

Blir ju ingen utomalndsresa dett år, nu flytten, plus dubbla hyror och sen bebis i oktober. så jag får njuta av dom här bilderna istället hehe!

Fast jag har ju världens underbaraste älskling som jag kommer att bo med och spenera min tid med. och bara det känns ju bra, så vi klarar oss utan resa detta år =)

Ne nu måste jag äta frukost, e så himla hungrig!



///Emmzii<3


Morgon arbetet börjar!

Gick uppe för en stund sen, och har börjat jobba igen! usch va trött jag e, är inte van att gå upp så här tidigt, men men. allt kommer att gå snabbt idag, för det e mycket och göra på morgonen.

kontraktskrivningen sker idag, hoppas jag och älsklingen hittar dit utan poblem. ska möta honom kvart i 3 sen bär det av mot birger jarlsgatan =)

Ne nu ska trötta jag, gå och koka te så kanske man blir lite piggare.




///Emmzii<3

Jobbar natt igen!

Är på jobbet nu, har natten inatt igen!
Sitter och väntar på att desperat housewifes ska börja, oh kolla på det lite mellan arbetet!



Längtar till imorgon, då blir det och skriva kontrakt på den nya lägenheten!
Och på fredag ska jag och älsklingen hämta nyckeln till lägenheten, och på lördag då blir det hej då fisksätra ; )

På söndag blir det nog och handla lite till lägenheten, alltså mat. känns ganska tomt just nu : (
Så det blir kul och fylla kylen och frysen med lite mera varor =)

Ne nu ska jag göra iordning ett glas juice och sen arbeta vidare...
Ha det bra!

Älskling om du läser detta, så Älskar och saknar jag dig jätte mycket ; )



///Emmzii<3

Älskling

Sitter och väntar på att älsklingen ska kliva innanför dörren snart =)
Usch vilken dag det har varit idag, fixat o donat med allt inför flytten, nu e det typ bara adressändring som ska göras ikväll men älsklingen!

Gud va kul att det kommer stå båda våra efternamn på våran dörr i våran gemensamma lägenhet=)
Jag e nog världens lyckligaste tjej =)=)=)

Älsklinge ska laga korvstroganoff med ris idag, mmm GOTT ; )

Nu ska jag forstätta fixa lite till med kartonger!

Snart e vi grannar Gumman =) *Längtar*




          .:*VBE*:.

///Emmzii<3

Jaaaaa =)

Hallå igen =)

Vaknade idag 05:22 och var jätte pigg, hmm..
Gjorde frukost till mig och älsklinge som vart klar 06:00, åt den tillsammans sen gick vi o la oss igen. ÄLsklinge gick upp vid 07:30 igen för att åka till jobbet, medans jag sov fram till 08:55 då en killkompis ringde och väckte mig!

Efter samtalet med honom och efter att jag ringt och grattat hans mamma så ringde jag till Wallenstams tjejen, hon svarade och sa att vår ekonomi såg bra ut och att lägenheten är våran =)=)=)=)=)=)... Äntligen så kommer jag ifrån fiskis!

Har vart uppe hos stenafastigheter och gjort en skriftlig uppsägning på min nuvarande lägenhet, och ska snart till förrådet och hämta alla mina grejer så jag kna börja packa här hemma! =)...
Det e ju som sagt omgående inflyttning på orminge lägenheten!

Ska till Wallenstams huvudkontor på Onsdag 16:00 men älsklingen och skriva på kontraktet.

wiieee vad jag längtar =). ne nu ska jag sätta igång, men kanske skriver lite mer sen =)


///Emmzii<3


Hungrig!

Halloj!

Är på jobbet nu, har jobbat sen 13:00 och slutar 21:00.
Blir hämtad av svärmor ikväll, så det känns skönt =)

Är jätte hungrig, ska snart laga mat åt mig och min arbetskamrat, det blir pasta med spenatsås... Mmmm svärmor har lärt mig att göra en god spenatsås med en massa vitlök =) så lär väl inte dofta så gott när jag kommer hem till älsklingen ikväll hehe, men det e sak samma, han älskar ju ig ändå ; )

Den goda maträtten ; )


Längtar otroligt mycket till imorgon, ställer klockan på 11:00 och ringer henne från wallenstam och kollar om vi fått lägenheten lr inte.
Om hon nu inte ringer mig tidigare, med tanke på att hon egentligen skulle ringa mig i fredags!

Jaha nog om det, lite om mig då, och min kära graviditet.
Allting går bra, börjar bli lite runt om magen ; )
Men längtar tills det verkligen syns, vill ju känna bebisen där inne röra sig!
Men det kommer ...

Ne nu ska jag nog gå och börja med maten och sen jobba vidare...


Ha det bra =)

///Emmzi<3

Lördag morgon!

God morgon, lr ska jag verkligen säga det, jag som vart uppe ett tag nu... sitter iaf på jobbet o jobbar, plus skriver lite i bloggen hehe... Har ju haft natten så slutar 15:00 idag.

Vad ska man göra idag då? vädret verkar tråkigt och då blir man själv på tråkigt humör.

Hon ringde aldrig igår från Wallenstam, så hon ringer nog på måndag, annars ringer jag henne... för lägenheten ska jag bara ha... : )

Gud vad mycket tankar och önskningar jag har på den där lägenheten, jag vill göra den så fin, och allt ser så bra ut i huvudet och i mina tankar, men det lär ju vara ett ganska stort jobb ändå... men det finns ju alltid hjälp man kan få...


Ne lite frukost nu då, magen börjar kurra.. Bebis e nog oxå lite hungrig =)

Förresten så här står den om min lila bebis just nu:

Jag är i Vecka 14

Du bör känna dig mindre trött än i inledningen av graviditeten för nu har du kommit till graviditetens andra tredjedel, och många av besvären från första tiden försvinner. Det är mycket möjligt att du börjar må fantastiskt bra. Äntligen ser du gravid ut.

Eftersom hormonet progesteron ökat starkt den sista tiden kan du nu få trög mage. Progesteron får musklerna att slappna av. Trycket från den växande livmodern påverkar även den tarmen och hämmar dess arbetstakt. En enkel lösning på detta kan vara att dricka extra mycket vatten och äta fiberrik kost. En mörk strimma kan synas mitt på magen, den kommer förmodligen att blekna efter att barnet är fött. Bröstvårtorna och vårtgårdarna börjar också mörkna. Livmodern är stor som en grapefrukt.

Ditt barn är nu 12 veckor gammalt och 80-93mm långt från huvud till stjärt. Vikten är nästan 25g. Fostret växer nu mycket snabbt och de inre organen mognar. Barnet rör sig mindre ryckigt och kan böja och vrida på handlederna, händer, fingrar, ben, knän och tår.

Nervsystemet har börjat fungera. Ögonlock och naglar fortsätter att utvecklas. Ögonbryn börjar framträda på barnet och det börjar växa hår på huvudet. Nu går det att höra barnets hjärta med ett ultraljudsinstrument. Barnet dricker av fostervätskan och kan kissa. Nu får det all sin näring från moderkakan, som även producerar viktiga hormoner.

Barnet tränar in- och utandning som en förberedelse för livet utanför livmodern. Men den använder inte sina lungor i sin vattenfyllda värld, eftersom barnet får syre direkt från dig via navelsträngen och moderkakan.


///Emmzii<3

Väntan!

Usch va jag hatar att sitta o vänta, väntar på ett samtal från Wallenstam om jag o killen får lägenheten i orminge lr inte.... vi vill verkligen... har faxat över anställningsintyget o nu e det bara o vänta... usch usch!

Jobbar natt inatt... ganska lugnt idag så det känns skönt... då hinner man samla sina tankar o börja planera om man nu får lägenheten... men det tror jag =)...


Har gått in i vecka 14 nu, där det står att det nu ska börja synas att man har en liten bebis i magen... vet faktiskt inte om det gör det ännu, men vad vet jag ; P

Ne nu ska jag forsätta jobba...




///Emmzii <3

Lägenhetsvisning!

Igår var jag och älsklingen på en lägenhetsvisning i Orminge...
Nu sitter jag o älsklinge o bara hoppas på att vi ska få den...
inte för att den hade speciellt fina tapeter eller golv haha...
det e ju lätt fixat...
men det var en 3/4:a på 90 kvm...
det skulle passa perfekt med den lägenheten,
lillen får ett eget rum och eftersom det är en 3:a som man kan göra om till en 4:a så kan vi skaffa ännu en till bebis o sedan bo kvar i samma lägenhet hehe...; )
neee en sak i taget hehe..

Jaha sitter nu hemma,
ska äta frukost snart,
sen åka o jobba efter 6 dagars ledighet...
lite lat man blir av så lång ledighet...
men men...


Ha det bra allihopa som läser det här = )


/// Emmzi<3

Freeedag =)

Tiden går snabbt =)... börjar komma en liten mage, nu börjar det här bli kul, har inte riktigt fattat det ännu men ju mer mage desto mer förstår man att det är sant... :-D


Du har gått - 12 fullgångna veckor och 1 dag(ar)

Men du är i - 13:e veckan

Du är i - 4:e lunarmånaden av 10

Du är i - 3:e graviditetsmånaden av 9

Du har gått - 85 dagar av 280

Och har ca - 195 dagar kvar till förlossningsdagen


Ska ta en dusch nu, och sen en promenad... Längtar tills killen kommer hem, han e inte hemma först halv 8 ikväll, inge kul o vara ensam =(=(=(... Men men... sen har han o jag lördag och söndag för oss själva =)


///Emmzii <3


RSS 2.0